Om

Portræt_3_Fotograf_Sara_Galbiati

Fotograf: Sara Galbiati.

Jeg er freelancejournalist, kommunikatør og ekstern lektor på CBS og RUC, hvor jeg underviser i journalistik og kommunikation. Jeg har valgt at dedikere mig til stofområderne natur, miljø og bæredygtighed – pædagogik, børn og sundhed.

Når jeg ikke skriver artikler, underviser jeg blandt andet journaliststuderende på Roskilde Universitet og kommunikationsstuderende på CBS. Jeg udbyder også kurser i bæredygtig forretningsudvikling for nye freelancere for blandt andre medlemmer af fagforeningen HK.

Tidligere har jeg også undervist medlemmer af HK i alle aldre i at skrive journalistisk og unge journalistspirer i Mjølnerparken, som jeg søsatte et beboerblad med.

Du kan hyre mig til at lægge kommunikationsstrategier og eksekvere dem for din organisation eller virksomhed. Jeg varetager også gerne jobs som ordstyrer. Det har jeg blandt andet gjort under valgkampen til Folketingsvalget 2015 ved en debat i Mjølnerparken med et panel bestående af topkandidater fra samtlige opstillede partier.

Jeg er uddannet bachelor i Socialvidenskab og cand.comm. fra Roskilde Universitet (RUC) med speciale i fortællende journalistik.