Om

Portræt_3_Fotograf_Sara_Galbiati
Fotograf: Sara Galbiati.

Jeg er fortællesnedker, journalist, rådgiver og underviser.
Uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet med speciale i den stærke fortælling.
I mit skriveværksted med udsigt til rå og ren natur bygger jeg fortællinger, som hjælper organisationer og virksomheder til at fortælle, hvordan de gør en forskel i den grønne omstilling.

Fortællingen er mit stærkeste værktøj. Om det gælder journalistiske portrætter og featureartikler, kernefortællinger, der forankrer og forstærker organisationers værdier eller undervisningsforløb, der planter sig i hukommelsen. For fortællingen gør det abstrakte konkret, så vi forstår og husker. ”Sandheden er konkret”, som den tyske filosof og teolog Friedrich Hegel formulerede det. Djævlen sidder i detaljen.

Fortællingen etablerer troværdighed og taler til vores følelser, som styrer handling og adfærd. Derfor bliver vi grebet af fortællingen. Derfor er fortællingen et guldkort i en tid, hvor kampen om opmærksomhed er stor. Derfor tager jeg altid afsæt i fortællingen.

Jeg har været lykkelig selvstændig siden 2010 og har specialiseret mig i stofområderne natur, klima og bæredygtighed, pædagogik og mental sundhed.

Jeg er ekstern lektor på Roskilde Universitet og underviser i undersøgende journalistik, creative writing og strategisk kommunikation med fortællingen som motor.
Jeg underviser også i bæredygtig forretningsudvikling for freelancere og selvstændige for blandt andre medlemmer af Dansk Magisterforening, HK og Dansk Journalistforbund.

Du kan hyre mig til at lægge kommunikationsstrategier og eksekvere dem for din organisation eller virksomhed. Jeg varetager også gerne jobs som ordstyrer.